Vi forhandler

Herunder kan du finde et overblik over de forskellige mærker, som vi er autoriseret forhandler af.
Brugger Magneter
Et firma med tiltrækningskraft – Rudolf Brugger grundlagede i 1963 firmaet i Schramberg,Tyskland. I dag beskæftiger det succesrige familie firma i anden generation ca. 90 medarbejdere. Sortimentet er omfattende i en kvalitet i alle former for magneter og fabrikken har en lang tradition for at udvikle systemer efter kundens specifikation. Firmaet er DIN EN ISO 9001 certificeret siden 1999, og 2008 indførtes EU-Öko-Audit EMAS.
Eclipse Magnetics
Eclipse Magnetics er et velkendt navn indenfor magnet- teknik helt tilbage til 1800 tallet og fremstiller mange typer af magneter, løftemagneter, magnetplaner og magnet filtre til spån- og slibemaskiner.
Powair Automation

Powair Automation designer og fremstiller pneumatiske og elektroniske presselinie produkter. Powair er grundlagt i Gateshead, Tyne and Wear England, i 1949 under navnet Lerche Engineering,og har med tiden opnået anderkendelse som en af verdens førende leverandør af tang- og rulle fremfører, samt andre produkter til bearbejdning af presselinier. Powair produkterne er kendt for kvalitet, pålidelighed og lang levetid.

Thor Hammer

Fremstiller kun hamre og mukkerter med bløde baner.
Siden 1923 har de specialiseret sig I at fremstille hamre og mukkerter af materialer som kan anvendes til slag med ”soft touch”.
Deres ry for kvalitet er legendarisk og understøttes af ISO 9002 siden 1992.

WITELS-ALBERT
WITELS-ALBERT fremstiller apparater og maskiner til presselinier til tråd, bånd og formlagt tråd. Firmaets historie rækker tilbage til 1898, med en fabrik i USA og mere end 20 agenter i verden – eksport andelen mere end 65%. Standard produkter fremstilles og leveres meget kortfristet, og kunders special ønsker er en stor del af den permanente investering i forskning og udvikling.

Indhent et tilbud