Spåntransportør

Turbo HB

Turbo HB er en standard transportør til spåner hvor filtrering ikke er nødvendig. Turbo med lamel bælte anvendes for det meste til lange og grove spåner.

Brochure Turbo HB

Turbo Magnetic – magnetisk transportør

Turbo Magnetic transportøren er specielt velegnet til spåner i jernholdige materialer. Turbo Magnetic har en kraftig rustfri stål plade der dækker hele overfladen og alle bevægelige dele er indkapslet. En række stærke magneter er monteret på bæltet på undersiden af den rustfri plade. Transportøren virker også som et magnetisk filter, bæltet bliver automatisk til spændt.

Brochure Turbo Magnetic

Turbo MF2/MF3

Turbo MF2/3 er den seneste udvikling i filtrering teknologien fra LNS Turbo. Systemet er baseret på den allerede kendte teknologi fra Turbo MF2 men med et forbedret design for at give maksimum plads rundt om maskinen. Turbo MF3 filtrerer maskine kølevæsken ned til 50 my med bælte systemet og den selvrensende tromle. Systemet kan fjerne alle former for spåner i hvilket som helst materiale.

Brochure Turbo MF2/MF3

Turbo MH250/MH500

Takket være det revolutionære filtrerings koncept fra LNS er filter bokse anvendt sammen med en lamel bælte transportør. Turbo MH250/500 er designet til at fjerne alle forskellige former af spåner og materialer med en filtrering ned til 250/500 my.

Brochure Turbo MH

Turbo MS500

Turbo MS500 fjerner medium til lette spåner inklusive messing, stål, støbejern og aluminium med indbyggede filter bokse op til 500 my. Transportøren er ideel til at fjerne spåner fra bearbejdning af støbte materialer.

Brochure Turbo MS500

Turbo SF Compact

Turbo SF Compact fjerner medium til lette spåner inklusive messing, stål, plast, støbejern og aluminium med de selvrensende indbyggede filter bokse ned til 50 my. Transportøren er ideel til at fjerne spåner fra alle typer og former af materialer.

Brochure Turbo SF Compact

Turbo 3D

Turbo 3D er et komplet integreret system til bortskaffelse af spåner i en produktion. Fra de forskellige bearbejdningsmaskiner bliver spånerne transporteret væk i en rør linje til en container uden for arbejdsområdet.

Brochure Turbo 3D

Optioner til Spåntransportører

Trykluft blæser

Spån rive

Justerbar hastigheds kontrol