Nyheder!

Nyt bælte til LNS Turbo spåntransportører

Det nye bælte til standard og Heavy-Duty serien vil blive brugt i LNS Turbo HB, LNS Turbo MH og LNS Turbo SFcompact.

LNS Turbo SFcompact leveres allerede med det nye bælte.

For LNS Turbo HB og LNS Turbo MH er der en gradvis ind fasning, der begynder med de nye designs og med gradvis overgang af eksisterende design gennem resten af 2018.

Det nye bælte repræsenterer en styrkelse af LNS’s produkter, til at dække de fremtidige behov for maskin-værktøjer, der bliver mødt med højere krav på kvaliteten.

 

 

LNS Quick Load Servo III

Tilbehør – Rampe

Materiale stænger eller andre profiler kan nu blive lagret på magasinet direkte fra truck eller palleløfter. Ladning af en ny materiale stang foregår medens det sidste emne er under bearbejdning i drejebænken.

Lager dybde 1000mm, for ø og 6kt materialer i ø8 til ø80mm i længde af 700 mm til 1600mm.

Den lave placering af råvaren stabiliserer magasinet yderligere samtidig med, at alle fordelene ved LNS QLS III er bibeholdt.

 

LNS Powerstream – Højtrykskøling

Det transportable højtryks kølesystem HPC med et tryk på op til 135 bar er designet til forskellige flow og tryk. Powerstream leverer filtreret kølevæskemiddel ned til 25 micro og sikrer derfor en optimal produktivitet. Højtryks kølesystemet er fuldt indbygget, og kan tilpasses til et bredt udvalg af muligheder.

FUNKTIONER

  • PLC kontrol til nem betjening
  • Fordelingsblok med op til 8 udgange
  • Enkeltfilterbeholder med filter pose ned til 25 micro (nem at udskifte)
  • Integreret sugepumpe
  • Indbygget kølevæske tank 100L kapacitet
  • Varmeveksler (intern)

EKSTRA

  • Magnetventiler
  • Installations kit

 

En succeshistorie om LNS Turbo SFcompact

I Japan, har vi for nylig monteret en SFcompact til prøve hos Takamaz (i deres fabrik) og under deres test rapport er der klare forbedringer i filtrering sammenlignet med de Hakusan tromletransportører, som de har brugt indtil nu.

Efter 4 måneders forløb er kølevæsken stadig synligt renere i forhold til Hakusan tromlesystemer, der kører under de samme forhold.

Ud over den succes, vi har haft hos Takamaz, har vi udvidet vores erfaringer med SFcompact i forskellige applikationer. Langdrejere, såsom en Star herunder (Star SV20R med højtrykskøling) kører høj flow hastighed i olie under bearbejdning af messing.

Et andet eksempel er SFcompact succes på en større maskine (maksimal maskinspindelkraft på 25kW).

I USA har vi leveret en SFcompact på et stort Mazak-bearbejdningscenter (NEXUS 700E) bearbejdning i aluminium, transportøren har nu kørt i mere end 18 måneder i kraftig produktion.

Hvis vi sammenligner SFcompact-præstationen mod vores konkurrencer fine filtrering tromle transportører (som Mayfran, Hakusan, Cromar osv.) kan vi se, at SFcompact udmærker sig på mange områder.

LNS SE880 Spindelforlænger

LNS SE 880 spindel forlænger kan anvendes til at lade stænger op til 1600 mm. og er det perfekte tilbehør til et kortstangs lademagasin. Ved en begrænset længde i drejebænkens spindel kan LNS SE880 forlænge stanglængden op til max. 1600mm (til spindellængder 750-1200 mm). Normalen ved kortstangs magasiner er, at dele en 3m stang i to dele til 1,5m stænger.Det reducerer antallet af reststykker og øger produktiviteten.

Det robuste design øger stabiliteten (SE880 forankres i gulvet) samt føringsrør elementer fra ø8 til ø80 mm giver en lyddæmpende og vibrationsfri fremføringen af materiale stangen til drejebænken som kan arbejde med en optimal skærehastighed.