Lange Lademagasiner

Express 112

Et effektivt automatisk hydraulisk lademagasin Express 112 udviklet til maksimum produktion sætter en ny standard til ladning af diameter fra ø 0,8 til 13mm. Et kompakt magasin sikrer perfekt fremføring af stænger til den højeste omdrejnings hastighed for alle dimensioner ved hjælp af Hydrobar® teknologien

Brochure Express 112

Alpha 212 S3

Alpha 212 S3 er ideel til ladning af små diametre af materiale stang fra 2-12mm.Den nemme betjening og kompakte opbygning samt pålidelige fremføring er et stort plus til ladning af drejebænke med fix – eller subspindel.

Brochure Alpha 212 S3

Express 220 S2

Express 220 S2 er det bedste valg af automatisk hydraulisk lademagasin i sin kategori. Det er en gennemført kvalitet og sikre en perfekt fremføring af materiale stangen det bedste valg for en vedvarende stabil produktion. Der er en række af optioner som hurtigt og økonomisk kan isættes. Det er designet til korte, mellem og lange produktioner serier I standard version til ladning af diameter fra ø2-23mm dækker Express 220 – 80 % af de mest brugte applikationer. På grund af modul konstruktionen kan optioner for 220 hurtigt blive indsat.

Brochure Express 220 S2

Alpha ST320 S2

Alpha ST320 S2 er et automatisk hydraulisk lademagasin til ladning af små diametre fra ø3-20mm til fix hovedspindel og bevægelige spindler. De justerbare lade fingre og den manuelle lynette sikrer en optimal fremføring og produktion. Alpha ST320 S2 er økonomisk og meget produktivt til lange og medium emne serier.

Brochure Alpha ST320 S2

Express 320 S2

Express 320 S2 er det bedste automatisk hydrauliske lademagasin med den største lager kapacitet og en slæde i en længde op til 450mm justerbar med 2 positioner. Det er i gennemført kvalitet og sikre en perfekt fremføring af materiale stangen det bedste valg for en vedvarende stabil produktion. Der er en række af optioner som hurtigt og økonomisk kan indsættes. Det er designet til korte, mellem og lange produktioner serier I standard version til ladning af diameter fra ø3-23mm dækker Express 320 – 80 % af de mest brugte applikationer.

Brochure Express 320 S2

Express 332 S2

Express 332 S2 er det bedste automatiske hydrauliske lademagasin designet til korte, mellem og lange produktioner serier. Konceptet for dette lademagasin gør det muligt at skifte hurtigt til en ny diameter og en meget kort omstillingstid. Den hydrauliske olie pumpes op i føringskanalerne det giver en optimal omdrejnings hastighed uden vibrationer ved fremføring af diameter ø 3-32 mm.

Brochure Express 332 S2

Alpha 538

Alpha 538 er et økonomisk og meget produktivt automatisk lademagasin til ladning af materiale stænger fra ø5-38mm. Det er specielt egnet til produktion af lange og medium emne serier på drejebænke med fix – og subspindel.

Brochure Alpha 538

Sprint 545

Designet for medium og store produktions serier i en diameter fra ø 5 – 45 mm, Sprint 545 er et hydraulisk automatisk lademagasin til fix -og subspindel drejebænke. Sprint 545 har forstærkede standere som støtte til rammen på magasinet for at sikre maksimum stabilitet og hermed modvirke vibrationer ved fremføring. Elevator til ilægning af materiale stænger.

Brochure Sprint 545

Alpha 552

Alpha 552 er et økonomisk og meget produktivt automatisk lademagasin til ladning af materiale stænger fra ø5-52mm. Det er specielt egnet til produktion af lange og medium emne serier på drejebænke med fix – og subspindel.

Brochure Alpha 552

Sprint 565 S2

Designet for medium og store produktions serier i en diameter fra ø 5 – 65 mm, Sprint 565 S2 er en hydraulisk automatisk lademagasin til fix hovedspindel drejebænke. Sprint 565 S2 har forstærkede standere som støtte til rammen på magasinet for at sikre maksimum stabilitet og hermed modvirke vibrationer ved fremføring. Slæde til 2 position tilbagetrækning fra enden af drejebænken.

Brochure Sprint 565 S2

Sprint S3
Sprint S3 er et automatisk lademagasin designet til korte, mellem og lange produktions serier fra ø10-80mm. Det robuste design og fremførings præcisionen med det patenterede hydrostatiske princip i element blokkene bevirker, at der kan produceres med maksimum omdrejninger og uden vibrationer.

Brohure Sprint S3

Super Hydrobar HS

Super Hydrobar HS er en manuel stang fremfører for korte og mellem produktion serier. Diameter området er ø2-68mm og designet til camshaft-langdrejere og CNC maskiner. Hydrobar HS er maksimum fleksibel og det hydrostatiske princip med de lukkede fremførings rør sikre en ens og meget høj stabilitet.

Brochure Super Hydrobar HS

Tryton 107 Watch Industry

Tryton 107 (WI) er en Tryton udgave til fremføring af diameter ø 1 – 7 mm. Den er udviklet og designet speciel til micro produktion industrien.

Brochure Tryton 107 Watch Industry

Tryton 112 CNC/CAM

Tryton er et automatisk hydraulisk lade magasin med en unik yde evne til små diametre. Den er designet til CAMshaft langdrejere og Swiss-type CNC langdrejer maskiner. Fremføring teknologien på Tryton er baseret på at hydraulisk olie pumpes op i de lukkede fremførings rør i en diameter fra ø1 -12,7mm.

Brochure Tryton 112 CNC/CAM