Kortstangs Lademagasiner

& Tilbehør

Alpha SL65 S

Alpha SL65 S er et automatisk kortstangs lade magasin til materiale stang i spindel længden. Alpha SL65 S er designet til standard produktion af korte og medium emne serier. Hurtig omstilling til diameter fra ø6-65mm

Brochure Alpha SL 65 S

Quick Load Servo 80 S2

Quick Load Servo 80 S2 er designet og elektrisk drevet til fuldautomatisk ladning af korte stænger. Magasinet er en udvikling af Quick Load Servo III konceptet, og er udviklet til at arbejde i standard opgaver fra ø6-80mm

Brochure Quick Load Servo 80 S2

Quick Load Servo III

Quick Load Servo III er et fuld automatisk lade magasin til ladning af materiale stænger ifølge spindel længden. Quick Load Servo III er det mest avancerede lade magasin og kan udføre mange forskellige opgaver. Den bruger venlige interface gør det nemt at betjene magasinet til standard opgaver fra ø 6-120mm.

Brochure Quick Load Servo III

Move S2

Move S2 er et automatisk hydraulisk lade magasin der er en udvikling i valget mellem de to forskellige filosofier af ladning af materiale stang i fabrikations længder eller ladning efter spindel længder.” Halv-stang ” konceptet på lade magasinet Move S2 kombinerer det bedste fra de to arbejdsfilosofier og reducerer tydeligt ulemperne. Magasinet fremfører diameter fra ø8-80mm.

Brochure Move S2

SE 880

LNS SE 880 spindel forlænger støtter materiale stang op til 1600 mm længde. Et perfekte tilbehør til en kortstang lader. Med drejebænkens spindellængde og i tillæg SE880 kan materiale stang på 3 meter blive skåret i halve længder. Hermed reduceres antallet af reststykker og produktiviteten øges. Stabiliteten med hydrauliske førings rør i en diameter fra ø 8 – 80 mm. bevirker en lav lyd og lave vibrationer og en optimal fremføring med maksimum omdrejninger.

Brochure SE 880

Spindel Reduktions Rør

LNS fremstiller top-kvalitet spindel reduktionsrør designet til alle drejebænke i diameter op til ø 45 eller ø80mm.Dette i kombination med LNS lade magasiner, garanterer en forbedret fremføring i hoved spindlen.

Brochure Spindelrør

Monobloc spindel reduktionsrør

LNS fremstiller top kvalitet spindle reduktionsrør til alle typer af drejebænke. Sammen med LNS lade systemer sikrer de en optimal fremføring af materialel stangen I drejebænkens spindel.

Brochure Monobloc Spindel Reduktionsrør